VitalChew er sunnhet for din hund - gjort enkelt

Hva er VitalChew?

VitalChew er en ny serie fiskeoljebasert fôrtilskudd til hunder. De 4 VitalChew variantene inneholder alle fiskolje med høye nivåer av omega-3 fettsyrene EPA og DHA samt viktige vitaminer og mineraler. De 4 variantene er målrettet for å imøtekomme særskilte behov hos hunder i forskjellige livsfaser, størrelser og tilstander.

Det unikt høye innholdet av fiskeolje med essensielle omega-3 fettsyrer gjør at VitalChew har en spesielt god effekt.

Fiskeolje er mer enn bare fiskolje

De fleste fôrtilskudd basert på fiskeolje benytter en standard olje med 18% EPA og 12% DHA. EPA og DHA er de tekniske betegnelsene på to av de nyttige fettsyrene som fiskeolje inneholder. Det vil si at en hund som får et standard fiskeoljetilskudd kun får 30% av de nyttige fettsyrene. VitalChew inneholder konsentrert fiskeolje av høy kvalitet, og med en konsentrasjon på opptil 60% av de nyttige fettsyrene.

For å støtte ledd og bevegelighet har hunder behov for høye nivåer av EPA. Derfor inneholder VitalChew Joint + Mobility en fiskeolje med 50% EPA og 10% DHA. For å fremme valpens utvikling, eller seniorhundens trivsel og vedlikehold av hjernen, er det derimot DHA det er mest behov for. VitalChew Puppy Health og Senior Health inneholder derfor 50% DHA og 10% EPA.

De 4 VitalChew variantene er altså målrettet for å imøtekomme særskilte behov hos hunder i forskjellige tilstander, størrelser og livsfaser.

Derfor er fiskeolje bra for hunden din.

Du bør alltid forsikre deg om at hundematen inneholder fett. Det skyldes at kosten er den eneste kilden til en mengde viktige fettsyrer som kroppen ikke selv kan produsere. I fiskeolje finnes det to fettsyrer, EPA og DHA, som er livsviktige for hunden.

For eksempel viser forskning at DHA er viktig for en normal utvikling av nervesystem, syn og hørsel hos valp. VitalChew Puppy Health er med sitt høye innhold av DHA med på å fremme en sunn utvikling hos valpen.

Utviklet av veterinærer

VitalChew er utviklet i samarbeid med Dr. Ronald Jan Corbee (DVM, PhD, Dipl ECVCN). Hans anerkjente forskning og resultater har dannet en vitenskapelig bakgrunn for utviklingen av VitalChew. Det ligger med andre ord solid forskning bak ingrediensene og forholdet mellom EPA og DHA (essensielle fettsyrer), vitaminer og mineraler i hver enkelt av de 4 VitalChew variantene.

Ronald Jan Corbee arbeider med veterinær komparativ ernæring ved University of Utrecht, et av de mest anerkjente veterinære universiteter i Europa.

Enkelt for deg og hunden din

Enkelt i hverdagen
En eske VitalChew inneholder 30 tyggbare geltabletter. Du trykker bare en VitalChew geltablett ut av blisterpakningen og gir den til hunden på samme måte som du gir en gobit. Nå er det slutt på flytende fiskeolje som lekker, lukter og griser til både kjøkkenbord, gulv og klær.

Lang holdbarhet
VitalChew leveres i lufttette og stykkinndelte blisterpakninger. Det sikrer lang holdbarhet fordi det ikke kommer oksygen inn til geltablettene. Til sammenlikning kan flytende fiskeolje begynne å lukte allerede få uker etter åpning, og oljen må ofte kastes.

Gi VitalChew hver dag for maksimal effekt
En viktig forutsetning for å oppnå maksimal effekt av ethvert fôrtilskudd er å huske å gi det til hunden – hver dag. Hver VitalChew geltablett inneholder en oppmålt dagsdose, som hverken lukter eller griser, og som hunden syns smaker godt. Derfor vil både du og hunden din forbinde det daglige VitalChew ritualet med noe positivt og hyggelig. De praktiske blisterpakningene gjør at du også enkelt kan ta med VitalChew på ferie eller på hytta, samt at de sikrer at du alltid gir hunden din riktig dose.

Har du spørsmål? Gå til våre FAQ

x

Hei – jeg heter Buster!
Jeg elsker smaken av VitalChew!
Jeg spiser en hver dag!