FÅ SVAR PÅ DINE SPØRSMÅL

Veiledende utsalgspris er kr 179,-
En produkteske inneholder 30 geltabletter. De er pakket i en såkalt blisterpakning som bevarer smaken og gir lang holdbarhet. En dosering gis ved å trykke en geltablett ut av blisterpakningen før den gis til hunden.
Kort fortalt: Det er enkelt å gi din hund fordi de er nesten som godbiter. Du vet at din hund får korrekt dose, og du slipper søl og lukt som ved fiskeolje. I tillegg er sammensetning i produktet spesiell fordi vi kan styre fordelingen av EHA/DPA, så din hund får økt effekten der hvor behovet er størst. Derfor sier vi: Sunnhet for din hund – gjort enkelt.
Ja,  VitalChew kan gi bivirkninger. VitalChew Skin+Coat inneholder sink og dette er rapportert å kunne gi bivirkninger hos et fåtall, særlig de hunder som har sensible  mager. De vanligste bivirkningene er kvalme, oppkast og diare. Kvalmen kommer gjerne kort tid etter inntak, det kan gi oppkast og kvalmen varer vanligvis i 30-60 min. Det er ikke farlig, men kan være ubehagelig for hunden. Mange hunder reagerer betydelig mindre ved 2. og 3. inntak, bivirkningene kan da være helt borte. Vi anbefaler å gi VitalChew Skin+Coat i sammenheng, eller rett etter et måltid for færrest mulig bivirkninger.
VitalChew har en tekstur som hunden ikke er kjent med og ikke har prøvd tidligere. Dette er ofte årsaken til at en hund kan smake på VitalChew og spytte den ut igjen. Alternativt kan du prøve å legge VitalChew oppå måltidet du serverer, eller du kan prøve å kutte tabletten i to. Dette kan hjelpe spesielt små hunder i begynnelsen av inntaket. Når hunden din har spist noen få doseringer vil han eller hun be om mer, ettersom de elsker denne smaken.
Effekten av ekstra tilskudd av de essensielle fettsyrene EPA og DHA vil ofte gjøre en betydelig forskjell. Dersom du gir din 10 kg hund et førsteklasses tørrfôr vil hunden få typisk 10-20 mg EPA og DHA. En VitalChew vil gi ca 10-20 ganger så mye av de sunne og gagnlige fettsyrene EPA og DHA.
Ja, hvis du følger instruksjonene på boksen og gir én til to VitalChew per dag. Doseringene av ingrediensene som brukes i VitalChew er nøye utvalgt av spesialister innen næring for dyr, innen sikkerhetsgrensene som er tatt fra vitenskapelig forskning.
Alle hunder og alle raser kan ha behov og nytte av et fôrtilskudd. Behovet er naturligvis individuelt. Hvis du er i tvil kan det være en god ide å spørre din dyrlege.
Det er 4 varianter: Joints+Mobility (Ledd og bevegelsesapparat), Skin+Coat (Pels og hud), Senior Health (Eldre hunder) og Puppy Heatlh (Valper) De 3 førstnevnte fås til både små hunder (S) og Mellem/Store hunder (M-L) Les evt. mere her
Ja, det kan du. Vi vet at produsenter av førsteklasses mat til kjæledyr har gode produkter som dekker det daglige næringsbehovet til nesten alle hunder. Rundt 90 % av alle hundeeiere kjøper imidlertid ikke førsteklasses hundemat (såkalte super- premium brands), og risikerer dermed at ikke alt næringsbehov dekkes av det daglige måltidet. Spesielt i tilfeller der hunden din har spesielle behov, som f.eks. pels- eller leddproblemer. I slike tilfeller kan VitalChew være flott i tillegg til næringsinntaket for hunden din.
Ja, VitalChew er et ideelt produkt å ta "med på turen" i motsetning til for eksempel flytende fiskeolje som jo gjerne skal oppbevares et kjøligt sted beskyttet mot sollys.
På samme måte som mennesker, trenger også hunder enkelte ganger ekstra næring, Stadig flere veterinærer og hundeeiere ser fordelene med fôrtilskudd for hundene sine. F.eks. har en voksende valp behov for essensielle fettsyrer, som fiskeolje, som er rik på DHA, for at hjernen skal utvikle seg optimalt. Når hunder eller katter konfronteres med spesielle tilstander, som hud- og pelsproblemer eller mobilitetsproblemer, er det svært ofte at fôrtilskudd kan bidra positivt til denne tilstanden.
Gi VitalChew i forbindelse med et måltid. VitalChew kan gis i matskålen, sammen med fôret eller direkte fra hånden som en snack.
S er til hunder under 10 kg, M-L til hunder over 10 kilo. Hvis din hund veier over 30 kg skal den ha to geltabletter om dagen i stedet for en.
Etter 4-6 ukers bruk av VitalChew skal du begynne å se tegn til forbedring, som f.eks. redusert kløe på huden, mer skinnende pels eller lettere bevegelser hos en hund med artroser. Hvis du ikke ser forbedring kan du prøve å doble dosen i en nye 3-ukersperiode.
VitalChew-produktene produseres under strenge og kontrollerte forhold av et norsk selskap som heter Ayanda Concordix AS. Deres produksjonsanlegg befinner seg i Andenes i Norge, som befinner seg tett på Lofoten, nord for Polarsirkelen.
Calanus finmarchicus er en reke som fiskes i dypet i arktiske hav. Gjennom flere produksjonsprosesser dannes et restprodukt som kalles calanus-hydrolysat, og dette pulveret brukes i VitalChew-produktene. Innholdet per VitalChew er 2 % av totalen. Ikke bare hunder, men også katter, elsker denne nye smaken. Selskapet Calalanus AS fra Norge arbeider sammen med forskningsinstitutter og myndighetene for å sikre utvikling av bærekraftig innhøsting av Calanus finmarchicus, innen trygge rammer fastsatt av miljøet.
Ja, fiskeoljen som brukes i VitalChew er helt trygg. De vanlige forurensningspartiklene man finner i fiskeolje, som tungmetaller og PCB-er, er lavere enn i naturlig fiskeolje, og under alle europeiske og amerikanske krav, i tillegg til at mange av forurensingsstoffene i sluttproduktene er under detekterbare nivåer. I tillegg er fiskeoljen vi bruker innhentet gjennom bærekraftig innhøsting. Dette betyr at den er underlagt de strengeste kontrollene fra myndighetene. Hvis du trenger det kan vi sende deg opprinnelsesbevisene fra fiskeoljeprodusenten(e).
Fisken som brukes i VitalChew kommer fra makrell, sardiner og ansjos som fanges i områdene rundt Peru, Marokko, Tyrkia og Chile. Gjennom 100 % kontroll over leverandørkjeden har vi full sporbarhet på fiskeoljen. Som et medlem av GOED-forbundet vet vi at fisken høstes på en såkalt bærekraftig måte, slik at det ikke finnes risiko for overfiske.
VitalChew skal oppbevares i romtemperatur, som vanligvis er opp til 25 grader celsius. Når du har eksponert VitalChew for høye temperaturer, som f.eks. om sommeren eller i en bil, vil de smelte og bli flytende. Dette har ingen betydning og vil ikke skade virkningen av VitalChew. Du kan lett reversere dette ved å plassere boksen med VitalChew i kjøleskapet i noen timer, slik at den går tilbake til sin normale faste tilstand. Nå kan du trygt bruke VitalChew igjen.
Nei, dette gjelder ikke VitalChew. Når fiskeoljen harskner betyr det at fiskeoljen har vært i kontakt med luft (oksygen), og så snart dette skjer, vil fiskeoljen oksidere. Hver gang du åpner flasken din med flytende fiskeolje vil den dermed komme i kontakt med luft, og dette vil oksidere produktet ditt ytterligere. Du kan lett merke dette ettersom produktet kommer til å lukte verre og verre. VitalChew er beskyttet av nitrogen mot oksidering i løpet av produksjonsprosessen. I tillegg til dette forsegles VitalChew umiddelbart i blisterpakningen, og hver dose er beskyttet mot oksygen, fuktighet og lys. Dette sikrer at hver dose med VitalChew alltid er fersk når den tas ut av forpakningen.
x

Hei – jeg heter Buster!
Jeg elsker smaken av VitalChew!
Jeg spiser en hver dag!